TS Partner er en av de største leverandørene av underholdning i Norge i dag. TS Partner booker konserter med mange av de største artistene i Norge, enten det gjelder pop, rock, køntri, eller allmenn pubunderholdning. TS står for Terje Storli, primus motor i TS Partner, som også har vært bassist i det kjente bandet Stage Dolls i over 30 år. Han har i dag et tosifret antall roller i landets musikkliv og næringsliv, og er en profilert agent som bare representerer band han selv står inne for. En av dem er selvfølgelig selveste Stage Dolls.

På disse sidene kan du finne mer informasjon om historien til mange av artistene som ligger inne under TS Partner, enten det er Stage Dolls, Terje Tysland, Return, Postgirobygget, Dag Ingebrigtsen eller Holmsve. Her finner du mye ny og spennende informasjon om band du sikkert har kjent til lenge, men ikke visst alt om. Visste du for eksempel at Torstein Flakne og Dag Ingebrigtsen spilte sammen i The Kids før de dannet henholdsvis Stage Dolls og TNT? Eller at det var Åge Aleksandersen som oppdaget Arne Hurlen og Postgirobygget? Eller at Terje Tysland var en av artistene bak Rosenborgsangen? Alt dette og mer til kan du lese om på disse sidene.

Trønderrocken er en spesiell institusjon i norsk musikkliv, og har en helt spesiell rolle, særlig i Trøndelag så klart, men også langt utover Midt-Norges grenser. TS Partner er stolte av å formidle det beste av trøndersk rock ut til folket, enten det er til store konserter og festivaler eller til en liten fest på lokalet.