Konsertene i vente i det nye 2018

Du er ung, sprekk, bor i Norge eller har råd til å reise dit, utrolig glad i bra musikk, tørst på nye opplevelser og lysten på å danse? Da har du utrolig mye å glede seg til i 2018, for det er mange konserter som Norge har i vente. I pauser av å ha bladd gjennom konsertbrosjyrer og nettsider med informasjon, kan du gjerne stikke litt innom Unibet Bonuskode, der du får en bra velkomstbonus og mange gode innskuddsbonus. Bli med på en av de beste bettingsstedene for både amatører og mer profesjonelle tippere. Nettsiden er flott og enkel å bruke, og appen fungerer upåklagelig.

        Fordi februar er nesten ute, skal man sette fokus på konserter i mars og framover. En av de største stjernene som kommer er Enrique Iglesias, en kjent en spansk artist, låtskriver, modell, skuespiller, og plateprodusent, som ble verdenskjent for lenge siden med albumet Insomnia, fra 2007, men som oppnådde sin største suksess i 2014, med albumet “Sex and love”. Dette albumet gleder publikumet seg mest til. Konserten finner sted på den 17. mars, i Telenor Arena, i Fornebu.

        Det er også verdt å høre The Chainsmokers, som kommer litt tidligere i mars, på den 8, også i Fornebu. De ble lagt merke til med den store hitsangen “Don’t let me down”. Deres mest kjente sang er “Selfie” som alle og enhver sunget i 2014. Gruppen består av to medlemmer, en amerikansk producer- og en DJ, nemlig Drew Taggart og Alex Pall.

        For ikke å nevne The Script, som kom til Oslo i 2015. Det er verdt å se dem fordi de har en utrolig bra kontakt med publikumet, med vokalisten og gitaristen som står og synger på gulvet mellom scenen og publikumet. Det er også ingenting som kan hindre dem i å komme seg inn i folkemengden, så glade er de i publikummet sitt! Men man skal passe på å forbli respektfull og ikke prøve å ta på bandmedlemmens – hva er ordet – private deler, selv om det sikkert blir hardt å stå imot fristelsen.

        Man skal heller ikke gå glipp av Sam Smiths fantastiske framføring. Det virker som om verden ble gal for Sam Smith over bare en tre års periode. Han fikk solgt over 12 millioner platen og er tildelt en Oscar for beste filmlåt, nemlig “Spectre”, i den nye James Bond filmen. En av de mest populære sangene hans er “I’m not the only one”.

        Da kommer man til mai, og det er ikke noen annen enn Metallica som venter på våre ører, tørste på bra musikk, rask og altomfattende heavy-metal tempo, og rik og innviklet rytme. Det er flere grunner til at Metallica er det beste som finnes hva det angår trash-metal og heavy-metal og til at det er så uhyre mange besøkende på deres konserter. Til sammen har Metallica besøkt Norge fjorten ganger. De var ikke dovne og tre av gangene spilte de to kvelder på rad, slik at det til sammen ble til hele sytten konserter. Flinke folk, engasjerte folk.

        De som liker metal, rock og litt hardere musikk har enda flere grunner til å glede seg. Hele ti års periode etter at de spilte maestralt på Lerkendal stadion, kommer Iron Maiden tilbake til Trondheim. Metalbanden som utformet generasjonenes syn på hva som er bra musikk og hva som det egentlig betyr “to rock hard”.

        Og sist, men ikke minst, Guns and Roses! Bare det faktum at man i månedsvis drøfter om deres nye turné, viser at tilstedeværelsen, ånden og innflytelsen til både Guns N» Roses og rock & roll fremdeles er like sterk.